BEWIJS VAN COVID-VACCINATIE

BEWIJS VAN COVID-VACCINATIE

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen locatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de CoronaCheck app op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u volledig door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Stuurt u dan een e-mail naar info@huisartsenpraktijklidwina.nl, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Wij streven ernaar dit binnen 1 week te verwerken en u de nodige informatie toe te sturen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.Translate »
Call Now Button