Nieuw in ons pand: Buurtzorg en podotherapeut!

Nieuw in ons pand: Buurtzorg en podotherapeut!

Buurtzorg

Per 1 juni is thuiszorgorganisatie “Buurtzorg” bij ons in het pand komen wonen. Het is fijn om naast Zuidzorg, die al in het pand aanwezig was, ook Buurtzorg dichtbij te hebben. Dit bevordert een goede samenwerking.

Podotherapeut

Per 1 juli heeft ook podotherapeut Maartje Trompetter het pand betrokken. Hieronder stelt zij zich voor:

Ik ben Maartje Trompetter. Per 1 juli start ik mijn podotherapiepraktijk Stadspodotherapie in het pand bij Huisartsenpraktijk Lidwina. Als u last heeft van uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug, kan ik u helpen met het vinden van de juiste therapie en behandeling, bijvoorbeeld het aanmeten van steunzolen of het ontlasten van een likdoorn of ingegroeide teennagel.

Een persoonlijke aanpak staat bij mij centraal, want zonder goed luisteren ontstaat geen goede therapie. Dit betekent dat ik altijd een uitgebreid onderzoek zal uitvoeren en goed rekening zal houden met uw wensen.

U kunt contact met mij opnemen via onderstaande gegevens. Dan zal ik samen met u verder kijken naar de mogelijkheden. De eerste telefonische intake is gratis, en de behandeling wordt vaak vergoed door uw aanvullende zorgverzekering.

Telefoon: 06-418 620 89
E-mail: m.trompetter@stadspodo.nl
Website: stadspodo.nlTranslate »