Patiënten Portaal

Regel met gemak uw zorgzaken online!

In het patiëntenportaal Mijn Gezondheidnet kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisartsenpraktijk hebben. Met uw DigiD logt u veilig in.

Inloggen op het portaal

  1. Alleen ingeschreven patiënten gebruik kunnen maken. Passanten hebben geen toegang tot het gebruik. Let hierbij op dat u zich voor de eerste keer moet registreren en geaccepteerd moet worden door de praktijk. Daarna heeft u toegang tot de online diensten.
  2. U kunt veilig toegang krijgen middels het gebruik van uw DigiD. Houdt deze bij de hand tijdens het aanmelden.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik: Ondersteuning van Mijn Gezondheidnet

Het gemak van MijnGezondheid.net

Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.
.
(Het is momenteel nog niet mogelijk om een telefonische afspraak of een beeldbelafspraak te maken. De online afspraken die u maakt zijn vervolgens fysiek in de praktijk).
.
Wilt u liever een telefonische of beeldbelafspraak maken? Belt u dan met de assistente om een geschikt moment af te spreken.

Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Online vragen stellen

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw zorgverlener. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Inzage medisch dossier

Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
.
– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)
– Actueel medicatieoverzicht

 

Ook beschikbaar via de Medgemak app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: Medgemak app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet uw zorgzaken regelen. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

 

Translate »