Medewerkers

Jos Moors, huisarts 600

Ik ben in 1991 begonnen als huisarts in Stratum en sinds 2006 in de HOED Lidwinastraat. Ik vind betrokkenheid en laagdrempeligheid van groot belang. Met veel plezier ben ik tevens opleider voor nieuwe huisartsen. Naast het werk fiets ik graag en geniet van het leven.

Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

BIG-nummer: 69022865601

Jos Moors

Huisarts
Huisarts Helene600600

Na een aantal jaren als huisarts in Enschede en Strijp gewerkt te hebben, ben ik in 2007 in Stratum terecht gekomen waar ik sindsdien met veel plezier werk. Ik vind het leuk dat ik iedere dag verschillende mensen met enorm uiteenlopende problemen zie. Ik hoop dat mijn patiënten zich met hun vragen en klachten welkom voelen bij mij en dat we samen kunnen kijken naar een passende behandeling of geschikte oplossing. Mijn hobby’s zijn sporten en wandelen en ik heb 3 volwassen kinderen.

Ik ben op maandag, dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.
BIG nummer: 69019893601

Hélène Berends

Huisarts
Foto Helga

Ik ben huisarts sinds 2000. Geboren en getogen in Brabant, na mijn opleiding in Maastricht neergestreken in Eindhoven. Ik vind het belangrijk dat mensen voor allerlei vragen bij mij terecht kunnen om samen te kijken welke oplossingen er zijn.

Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

BIG-nummer: 79044471501

Helga van Esch

Huisarts
Chee-yan 600

Ik ben huisarts sinds 2012. De afgelopen jaren heb ik in verschillende huisartsenpraktijken in regio Eindhoven gewerkt. Sinds november 2019 werk ik in deze praktijk. Wat mij zo aanspreekt in ons huisartsenvak is dat we het eerste aanspreekpunt zijn voor het hele gezin, met vaak uiteenlopende vragen en klachten. Ik vind het belangrijk om als huisarts aandacht te hebben voor de patiënt als mens. In mijn vrije tijd hou ik van bakken en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Ik ben op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

BIG-nummer: 69909187901

Chee-yan Man

Huisarts
Josan van der Heijden 600

Ik ben op woensdagochtend en donderdag in de praktijk aanwezig.
BIG nummer: 69916624401

Josan van der Heijden

Waarnemend huisarts
IMG-20211222-WA0005 aangepast 4

In 2017 ben ik afgestudeerd als arts waarna ik heb gewerkt bij de Kindergeneeskunde en de Ouderengeneeskunde. In 2019 ben ik begonnen met de Huisartsenopleiding. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding en word ik begeleid door doker Moors. Wat ik vooral leuk vind aan het huisartsenvak is het langdurig contact met mensen en de veelzijdigheid (elke dag is weer anders).
Ik ben op maandag, woensdag (om de week), donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.
BIG-nummer: 59923249801

Noelle van Leur

Huisarts in Opleiding
Ingrid Smolders, praktijkondersteuner 600

Sinds 2009 werk ik met veel plezier in deze huisartsenpraktijk.
Ik doe controles bij mensen met diabetes, astma/COPD en hart- en vaatziekten. Daarnaast begeleid ik mensen die willen stoppen met roken en kwetsbare ouderen.
Ik ben op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

Ingrid Smolders

Praktijkondersteuner
Wieke Hendrickx, praktijkondersteuner 600

Sinds 2009 ben ik als praktijkondersteuner werkzaam in deze huisartsenpraktijk. Ik doe controles bij mensen met diabetes, astma/COPD, mensen met hart- en vaatziekten en ik begeleid mensen die willen stoppen met roken.
Ik ben op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Wieke Hendrickx

Praktijkondersteuner
Floor van Gerwen, praktijkondersteuner GGZ 600

Iedereen heeft wel eens een moeilijk moment in zijn leven. Graag luister ik naar iemands persoonlijke verhaal met oog voor zijn/haar kwaliteiten, zodat iemand uiteindelijk weer in zijn kracht komt te staan. Ik ben afgestudeerd gezondheidswetenschapper en sinds 2014 werk ik met veel plezier als praktijkondersteuner GGZ.
Ik ben op donderdag in de praktijk aanwezig.

Floor van Gerwen

Praktijkondersteuner GGZ
foto Annemarie

Ik ben op dinsdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Annemarie Lansink

Praktijkondersteuner GGZ
Erna Sanders, assistente 600

Ik werk al ruim 30 jaar als doktersassistente. Eerst op een polikliniek en sinds 1999 in de praktijk van dokter Moors, eerst in de solopraktijk en daarna in de groepspraktijk Lidwina.
Ik ben op donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Erna Sanders

Doktersassistente
Marianne Wijen, assistente 600

Sinds juli 1998 werk ik als doktersassistente met heel veel plezier. Ik ben begonnen in de praktijk van dokter Dalinghaus en mee overgegaan naar Huisartsenpraktijk Lidwina. Vooral het afwisselende werk en het persoonlijk contact vind ik erg leuk.
Ik ben op maandag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Marianne Wijen

Doktersassistente
Monique Willekens, assistente 600

Ik werk met veel plezier al 33 jaar als doktersassistente. Begonnen samen met dokter Brouwer en later op Lidwina. Vooral het persoonlijk contact vind ik erg leuk daarom doe ik graag de verrichtingen zoals bloed prikken , injecties geven, uitstrijkjes maken e.d.
Ik ben op maandag, dinsdag en woensdag in de praktijk aanwezig.

Monique Willekens

Doktersassistente
Roos van Tilborg, assistente 600

Ik ben doktersassistente sinds 2000. Werkzaam in deze praktijk sinds 2004. Werkzaamheden die ik doe zijn o.a. injecteren, bloeddruk meten, ECG maken, oren uitspuiten en balie. Ik heb veel plezier in mijn werk!
Ik ben op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Roos van Tilborg

Doktersassistente
Els Methorst, assistente 600

Ik werk sinds december 2001 als doktersassistente. Ik ben coördinerend assistente en zorg o.a. voor de roosters en vakantieplanning. Ik begeleid stagiaires en ben daarnaast ook werkzaam als praktijkdocent bij het NIPA in Eindhoven.
Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Els Methorst

Coördinerend doktersassistente
Moniek 600

Sinds maart 2020 ben ik gediplomeerd als doktersassistente en werk ik binnen deze praktijk. Ik werk fulltime en hoop op deze manier voor een stukje continuïteit te zorgen binnen deze praktijk.
Ik ben op maandag tot en met vrijdag in de praktijk aanwezig.

Moniek Krouwels

Doktersassistente
foto coming soon

Heidi Broeksteeg

Praktijkmanager
Klik op de knop voor een overzicht van onze telefoonnummers.
Translate »
Call Now Button