Medewerkers

Jos Moors, huisarts 600

Ik ben in 1991 begonnen als huisarts in Stratum en sinds 2006 in de HOED Lidwinastraat. Ik vind betrokkenheid en laagdrempeligheid van groot belang. Met veel plezier ben ik tevens opleider voor nieuwe huisartsen.
Naast het werk fiets ik graag en geniet van het leven.

BIG-nummer: 69022865601

Jos Moors

Huisarts
Huisarts Helene600600

BIG nummer: 69019893601

Hélène Berends

Huisarts
Foto Helga

Ik ben huisarts sinds 2000. Geboren en getogen in Brabant, na mijn opleiding in Maastricht neergestreken in Eindhoven. Ik vind het belangrijk dat mensen voor allerlei vragen bij mij terecht kunnen om samen te kijken welke oplossingen er zijn. Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

BIG-nummer: 79044471501

Helga van Esch

Huisarts
Chee-yan 600

Ik ben huisarts sinds 2012. De afgelopen jaren heb ik in verschillende huisartsenpraktijken in regio Eindhoven gewerkt. Sinds november 2019 werk ik in deze praktijk, ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Wat mij zo aanspreekt in ons huisartsenvak is dat we het eerste aanspreekpunt zijn voor het hele gezin, met vaak uiteenlopende vragen en klachten. Ik vind het belangrijk om als huisarts aandacht te hebben voor de patiënt als mens. In mijn vrije tijd hou ik van bakken en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

BIG-nummer: 69909187901

Chee-yan Man

Huisarts
Josan van der Heijden 600

BIG nummer: 69916624401

Josan van der Heijden

Waarnemend huisarts
foto coming soon

De huisarts in opleiding is een afgestudeerde arts die zich gaat specialiseren tot huisarts. Zij voert zelfstandig consulten en visites en werkt onder supervisie van huisarts Dhr. Moors.

De huisarts in opleiding kan u vragen of een consult opgenomen mag worden. Deze opnames worden uitsluitend gebruikt voor onderwijsdoeleinden. Het spreekt voor zich dat het u vrij staat een dergelijk verzoek af te wijzen en dat er met beeldmateriaal vertrouwelijk wordt omgegaan.

BIG-nummer: 59923249801

Noelle van Leur

Huisarts in Opleiding
Ingrid Smolders, praktijkondersteuner 600

Sinds 2009 werk ik met veel plezier in deze huisartsenpraktijk.
Ik doe controles bij mensen met diabetes, astma/COPD en hart- en vaatziekten. Daarnaast begeleid ik mensen die willen stoppen met roken en kwetsbare ouderen. Mijn werkdagen zijn maandag-woensdag- donderdag.

Ingrid Smolders

Praktijkondersteuner
Wieke Hendrickx, praktijkondersteuner 600

Sinds 2009 ben ik als praktijkondersteuner werkzaam in deze huisartsenpraktijk. Ik doe controles bij mensen met diabetes, astma/COPD, mensen met hart- en vaatziekten en ik begeleid mensen die willen stoppen met roken. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdagochtend en vrijdag.

Wieke Hendrickx

Praktijkondersteuner
Floor van Gerwen, praktijkondersteuner GGZ 600

Iedereen heeft wel eens een moeilijk moment in zijn leven. Graag luister ik naar iemands persoonlijke verhaal met oog voor zijn/haar kwaliteiten, zodat iemand uiteindelijk weer in zijn kracht komt te staan. Ik ben afgestudeerd gezondheidswetenschapper en sinds 2014 werk ik met veel plezier als Praktijkondersteuner GGZ.

Floor van Gerwen

Praktijkondersteuner GGZ
foto Annemarie

Tekst volgt.

Annemarie Lansink

Praktijkondersteuner GGZ
Erna Sanders, assistente 600

Ik werk al ruim 30 jaar als doktersassistente. Eerst op een
polikliniek en sinds 1999 in de praktijk van dokter Moors, eerst in de
solopraktijk en daarna in de groepspraktijk Lidwina.
Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag.

Erna Sanders

Doktersassistente
Marianne Wijen, assistente 600

Sinds juli 1998 werk ik als doktersassistente met heel veel plezier. Ik ben begonnen in de praktijk van dokter Dalinghaus en mee overgegaan naar Huisartsenpraktijk Lidwina. Vooral het afwisselende werk en het persoonlijk contact vind ik erg leuk. Ik ben werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag.

Marianne Wijen

Doktersassistente
Monique Willekens, assistente 600

Ik werk met veel plezier al 33 jaar als doktersassistente. Begonnen samen met dokter Brouwer en later op Lidwina. Vooral het persoonlijk contact vind ik erg leuk daarom doe ik graag de verrichtingen zoals bloed prikken , injecties geven, uitstrijkjes maken e.d. Ik werk van maandag t/m woensdag.

Monique Willekens

Doktersassistente
Roos van Tilborg, assistente 600

Ik ben doktersassistente sinds 2000. Werkzaam in deze praktijk sinds 2004 op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag. Werkzaamheden die ik doe zijn o.a. injecteren, bloeddruk meten, ECG maken, oren uitspuiten en balie. Ik heb veel plezier in mijn werk!

Roos van Tilborg

Doktersassistente
Els Methorst, assistente 600

Ik werk sinds december 2001 als doktersassistente. Mijn werkdagen zijn woensdagmiddag, donderdag en vrijdag. Ik ben coördinerend assistente en zorg o.a. voor de roosters en vakantieplanning. Ik begeleid stagiaires en ben daarnaast ook werkzaam als praktijkdocent bij het NIPA in Eindhoven.

Els Methorst

Coördinerend doktersassistente
Moniek 600

Sinds maart 2020 ben ik gediplomeerd als doktersassistente en werk ik binnen deze praktijk. Ik ben iedere dag aanwezig en hoop op deze manier voor een stukje continuïteit te zorgen binnen deze praktijk.

Moniek Krouwels

Doktersassistente
Sigrid 600600

Ik ben naast Lidwina ook werkzaam als praktijk-, en projectmanager bij andere locaties in de regio. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen bij de interne praktijkvoering, het kwaliteitsbeleid en de samenwerking, om de geboden zorg verder te professionaliseren.

Mijn werkdagen zijn maandag en/of woensdag.

Sigrid Kester

Praktijkmanager
U vindt onze telefoonnummers op de Home-pagina van deze website
Translate »