Medewerkers

Anneke Dalinghaus, huisarts 600600

Tevens kaderhuisarts ouderengeneeskunde

Anneke Dalinghaus

Huisarts
Jos Moors, huisarts 600

Ik ben in 1991 begonnen als huisarts in Stratum en sinds 2006 in de HOED Lidwinastraat. Ik vind betrokkenheid en laagdrempeligheid van groot belang. Met veel plezier ben ik tevens opleider voor nieuwe huisartsen.
Naast het werk fiets ik graag en geniet van het leven.

Jos Moors

Huisarts
Huisarts Helene600600

Tekst volgt.

Hélène Berends

Huisarts
huisarts in opleiding Rutger Deluster600

Tekst volgt.

Rutger Deluster

Huisarts in opleiding
Ingrid Smolders, praktijkondersteuner 600

Sinds 2009 werk ik met veel plezier in deze huisartsenpraktijk.
Ik doe controles bij mensen met diabetes, astma/COPD en hart- en vaatziekten. Daarnaast begeleid ik mensen die willen stoppen met roken en kwetsbare ouderen. Mijn werkdagen zijn maandag-woensdag- donderdag.

Ingrid Smolders

Praktijkondersteuner
Wieke Hendrickx, praktijkondersteuner 600

Sinds 2009 ben ik als praktijkondersteuner werkzaam in deze huisartsenpraktijk. Ik doe controles bij mensen met diabetes, astma/COPD, mensen met hart- en vaatziekten en ik begeleid mensen die willen stoppen met roken. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdagochtend en vrijdag.

Wieke Hendrickx

Praktijkondersteuner
Floor van Gerwen, praktijkondersteuner GGZ 600

Iedereen heeft wel eens een moeilijk moment in zijn leven. Graag luister ik naar iemands persoonlijke verhaal met oog voor zijn/haar kwaliteiten, zodat iemand uiteindelijk weer in zijn kracht komt te staan. Ik ben afgestudeerd gezondheidswetenschapper en sinds 2014 werk ik met veel plezier als Praktijkondersteuner GGZ.

Floor van Gerwen

Praktijkondersteuner GGZ

Annemarie Lansink

Praktijkondersteuner GGZ
Erna Sanders, assistente 600

Ik werk al ruim 30 jaar als doktersassistente. Eerst op een
polikliniek en sinds 1999 in de praktijk van dokter Moors, eerst in de
solopraktijk en daarna in de groepspraktijk Lidwina.
Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag.

Erna Sanders

Doktersassistente
Marianne Wijen, assistente 600

Sinds juli 1998 werk ik als doktersassistente met heel veel plezier. Ik ben begonnen in de praktijk van dokter Dalinghaus en mee overgegaan naar Huisartsenpraktijk Lidwina. Vooral het afwisselende werk en het persoonlijk contact vind ik erg leuk. Ik ben werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag.

Marianne Wijen

Doktersassistente
Monique Willekens, assistente 600

Ik werk met veel plezier al 33 jaar als doktersassistente. Begonnen samen met dokter Brouwer en later op Lidwina. Vooral het persoonlijk contact vind ik erg leuk daarom doe ik graag de verrichtingen zoals bloed prikken , injecties geven, uitstrijkjes maken e.d. Ik werk van maandag t/m woensdag.

Monique Willekens

Doktersassistente
Roos van Tilborg, assistente 600

Ik ben doktersassistente sinds 2000. Werkzaam in deze praktijk sinds 2004 op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag. Werkzaamheden die ik doe zijn o.a. injecteren, bloeddruk meten, ECG maken, oren uitspuiten en balie. Ik heb veel plezier in mijn werk!

Roos van Tilborg

Doktersassistente
Els Methorst, assistente 600

Ik werk sinds december 2001 als doktersassistente. Mijn werkdagen zijn woensdagmiddag, donderdag en vrijdag. Ik ben coördinerend assistente en zorg o.a. voor de roosters en vakantieplanning. Ik begeleid stagiaires en ben daarnaast ook werkzaam als praktijkdocent bij het NIPA in Eindhoven.

Els Methorst

Coördinerend doktersassistente
Crisje van Dun-Kok, assistente 600

Sinds maart 2019 werk ik op woensdag in de praktijk. Daarnaast werk ik nog 2 dagen per week in een andere huisartsenpraktijk in Eindhoven. Ik werk met veel plezier als doktersassistente en vind het een mooie uitdaging om binnen de mogelijkheden van de praktijk te zorgen dat de patiënten zich goed geholpen en gehoord voelen.

Crisje van Dun-Kok

Doktersassistente
Ursula 600600

Heb sinds 1996 mijn diploma behaald als doktersassistente en diverse ervaringen opgedaan in de afgelopen jaren, zowel in het ziekenhuis als in de huisartsenpraktijk. Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en vrijdag.

Ursula Peeters

Doktersassistente
Marijke Gerrits, praktijkmanager 600

Ik ben naast Lidwina ook werkzaam als praktijkmanager in Medisch Centrum Aalsterweg en een gezondheidscentrum in Veldhoven. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen in alle voorkomende regelzaken (o.a. personeelsbeleid en accreditatie). Mijn werkdagen zijn maandag en woensdag.

Marijke Gerrits

Praktijkmanager
U vindt onze telefoonnummers op de Home-pagina van deze website
Translate »