Medewerkers

Jos Moors, huisarts 600

Ik ben in 1991 begonnen als huisarts in Stratum en sinds 2006 in de HOED Lidwinastraat. Ik vind betrokkenheid en laagdrempeligheid van groot belang. Met veel plezier ben ik tevens opleider voor nieuwe huisartsen. Naast het werk fiets ik graag en geniet van het leven.

Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

BIG-nummer: 69022865601

Jos Moors

Huisarts
Huisarts Helene600600

Na een aantal jaren als huisarts in Enschede en Strijp gewerkt te hebben, ben ik in 2007 in Stratum terecht gekomen waar ik sindsdien met veel plezier werk. Ik vind het leuk dat ik iedere dag verschillende mensen met enorm uiteenlopende problemen zie. Ik hoop dat mijn patiënten zich met hun vragen en klachten welkom voelen bij mij en dat we samen kunnen kijken naar een passende behandeling of geschikte oplossing. Mijn hobby’s zijn sporten en wandelen en ik heb 3 volwassen kinderen.

Ik ben op maandag, dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.
BIG nummer: 69019893601

Hélène Berends

Huisarts
Foto Helga

Ik ben huisarts sinds 2000. Geboren en getogen in Brabant, na mijn opleiding in Maastricht neergestreken in Eindhoven. Ik vind het belangrijk dat mensen voor allerlei vragen bij mij terecht kunnen om samen te kijken welke oplossingen er zijn.

Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

BIG-nummer: 79044471501

Helga van Esch

Huisarts
Chee-yan 600

Ik ben huisarts sinds 2012. De afgelopen jaren heb ik in verschillende huisartsenpraktijken in regio Eindhoven gewerkt. Sinds november 2019 werk ik in deze praktijk. Wat mij zo aanspreekt in ons huisartsenvak is dat we het eerste aanspreekpunt zijn voor het hele gezin, met vaak uiteenlopende vragen en klachten. Ik vind het belangrijk om als huisarts aandacht te hebben voor de patiënt als mens. In mijn vrije tijd hou ik van bakken en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Ik ben op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

BIG-nummer: 69909187901

Chee-yan Man

Huisarts
Sanne 600600

Tekst volgt.

Sanne Eyck

Waarnemend huisarts
IMG_7538 600600

Ik ben arts sinds 2017 en sinds september 2022 begonnen met de specialisatie tot huisarts. De afgelopen jaren heb ik gewerkt op de afdelingen Chirurgie, Spoedeisende Hulp en ouderengeneeskunde. Ik vind het erg leuk om me met de volledige breedte van de geneeskunde bezig te houden, waarin ik ook langdurig contact heb en de mensen goed leer kennen. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, fietsen, uitgebreid koken en dineren.

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
BIG-nummer: 79923537001

Linda Sanders

AIOS
Ingrid Smolders, praktijkondersteuner 600

Sinds 2009 werk ik met veel plezier in deze huisartsenpraktijk.
Ik doe controles bij mensen met diabetes, astma/COPD en hart- en vaatziekten. Daarnaast begeleid ik mensen die willen stoppen met roken en kwetsbare ouderen.
Ik ben op maandag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

Ingrid Smolders

Praktijkondersteuner
Wieke Hendrickx, praktijkondersteuner 600

Sinds 2009 ben ik als praktijkondersteuner werkzaam in deze huisartsenpraktijk. Ik doe controles bij mensen met diabetes, astma/COPD, mensen met hart- en vaatziekten en ik begeleid mensen die willen stoppen met roken.
Ik ben op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Wieke Hendrickx

Praktijkondersteuner
Floor van Gerwen, praktijkondersteuner GGZ 600

Iedereen heeft wel eens een moeilijk moment in zijn leven. Graag luister ik naar iemands persoonlijke verhaal met oog voor zijn/haar kwaliteiten, zodat iemand uiteindelijk weer in zijn kracht komt te staan. Ik ben afgestudeerd gezondheidswetenschapper en sinds 2014 werk ik met veel plezier als praktijkondersteuner GGZ.
Ik ben op donderdag in de praktijk aanwezig.

Floor van Gerwen

Praktijkondersteuner GGZ
foto Annemarie

Ik ben Annemarie Lansink en sinds februari 2020 werkzaam bij Lidwina als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg. De huisarts verwijst u door naar mij of mijn collega als er sprake is van mentale en/of psychisch problematiek. Tijdens het intakegesprek probeer ik samen met u de eventuele klachten en/of problemen te verhelderen en uiteindelijk komen we dan samen tot een hulpvraag. Dat is uw eigen persoonlijke hulpvraag. Meestal begint die met “Help me…” of “Leer me…” Vervolgens gaan we kijken of ik u kan helpen om in 3 tot 5 keer uw doel te bereiken. Maar het kan ook zijn dat u iets anders nodig heeft: een cursus, een training of een verwijzing naar een psycholoog. Ik ben van huis uit basispsycholoog. Dat betekent dat ik u wel kan begeleiden, maar niet kan behandelen.
Ik ben op dinsdag en op vrijdag aanwezig op deze praktijk.
Daarnaast werk ik nog 12 uur op een praktijk in Middelbeers.
In mijn spaarzame vrije tijd wandel ik graag met onze hond, en ben ik betrokken bij het organiseren van concerten ter behoud van het monumentale kerkje in ons dorp.
Maar het allerbelangrijkste is toch wel het zorgen voor een warm thuis voor onze 4 jongvolwassen kinderen!

Annemarie Lansink

Praktijkondersteuner GGZ
Erna Sanders, assistente 600

Ik werk al ruim 30 jaar als doktersassistente. Eerst op een polikliniek en sinds 1999 in de praktijk van dokter Moors, eerst in de solopraktijk en daarna in de groepspraktijk Lidwina.
Ik ben op donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Erna Sanders

Doktersassistente
Marianne Wijen, assistente 600

Sinds juli 1998 werk ik als doktersassistente met heel veel plezier. Ik ben begonnen in de praktijk van dokter Dalinghaus en mee overgegaan naar Huisartsenpraktijk Lidwina. Vooral het afwisselende werk en het persoonlijk contact vind ik erg leuk.
Ik ben op maandag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Marianne Wijen

Doktersassistente
Monique 600600 2

Ik werk met veel plezier al 33 jaar als doktersassistente. Begonnen samen met dokter Brouwer en later op Lidwina. Vooral het persoonlijk contact vind ik erg leuk daarom doe ik graag de verrichtingen zoals bloed prikken , injecties geven, uitstrijkjes maken e.d.
Ik ben op maandag, dinsdag en woensdag in de praktijk aanwezig.

Monique Willekens

Doktersassistente
Els Methorst, assistente 600

Ik werk sinds december 2001 als doktersassistente. Ik ben coördinerend assistente en zorg o.a. voor de roosters en vakantieplanning. Ik begeleid stagiaires en ben daarnaast ook werkzaam als praktijkdocent bij het NIPA in Eindhoven.
Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.

Els Methorst

Coördinerend doktersassistente
Moniek 600

Sinds maart 2020 ben ik gediplomeerd als doktersassistente en werk ik binnen deze praktijk. Ik werk fulltime en hoop op deze manier voor een stukje continuïteit te zorgen binnen deze praktijk.
Ik ben op maandag tot en met vrijdag in de praktijk aanwezig.

Moniek Krouwels

Doktersassistente
Reshmie 600600 def

Sinds maart 2021 ben ik gestart en gediplomeerd als doktersassistente in Nuenen. Per 1 juni 2022 ben ik werkzaam in huisartsenpraktijk Lidwina, waar ik door mijn aanwezigheid ruimte en rust in het team te kunnen brengen.
Ik ben op maandag-dinsdag-woensdag en donderdag aanwezig.

Reshmie Coolen

Doktersassistente
Heidi 600600 def

Sinds 2010 ben ik werkzaam als Manager in de Zorg in verschillende praktijken. Sinds 2022 ben ik ook werkzaam in huisartsenpraktijk Lidwina waar ik het team ondersteun in het (kwaliteits)beleid en de organisatie. Ik ben op verschillende en wisselende dagdelen aanwezig,

Heidi Broeksteeg

Praktijkmanager
Klik op de knop voor een overzicht van onze telefoonnummers.
Translate »
Call Now Button